2 Mart 2015 Pazartesi

VINTAGE DAMATLAR

Son zamanların düğün organizasyon planlarında tercihler genellikle vintage konseptten yana kullanılıyor. Bu konsepti organizasyonda eksiksiz kullanmak için mekanda seçilen çiçeklerden, dekor malzemelerine, gelinin aksesuarlarından damatlığın ayrıntılarına kadar dikkatle seçim yapmak gerekiyor. Örneğin gelin 30'ların tarzını seçmişken, damatın 90'lar modasını tercih etmesi istenilen etkiyi yaratmaz.

Eee sanki düğünlerde biraz gelinler ön plana çıkıyor, damatlar da onlara ayak uydurmak zorunda kalıyor. Gelin bu sefer damatların organizasyonda belirleyici olacağı ayrıntılara yer verelim ve damat denince ilk akla gelen papyon ve yaka çiçeklerinin en iyi vintage uygulamalarına göz atalım.


Damatlar vintage etkisini tam olarak yansıtabilmek için kadife veya ekose kumaşlar, pastel renkler, pantolon askıları, özellikle kadife veya desenli papyonlar ve klasik fötr şapka tercih edebilirler.


B.Ö.

1 yorum:

  1. Damatlık diyince aklıma kravat geliyor papyon .. ne biliyim pek ısınamadım düğünümde zorla taksam da :) ama tasarımlar güzel paylaşımınız için teşekkürler ..

    YanıtlaSil