5 Mart 2015 Perşembe

SAATLER SAATLER AH O SAATLER :)


Saat, ilk defa MÖ 4000'lerde güneşin her gün belirli bir düzen içinde hareket ettiğini keşfeden Mısırlılar tarafından kullanılmaya başlanmıştır diye bir giriş yaparak sizi korkutmak istemem :) Amacım; günümüze gelene kadar pek çok aşamadan geçmiş ve bugün kadın ve erkeğin vazgeçilmez bir aksesuarı olarak moda dünyasında yerini almış saatler hakkında biraz bilgi vermek.

Pek çok saat çeşidi bulunuyor; mekanik, kinetik, güneş, su, kuvars ve kum saatleri bunlardan bazıları. Pek çok marka da asıl uzmanlık alanları saat üzerine olmasa da saat üretimi yapıyor.


Siz de oldukça görsel ve tamamlayıcı bir unsur olan saatlerden bir kaç tane edinerek kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Örneğin bronz saatler bu yılın modası, hem günlük hayatınızda hem de gece dışarı çıktığınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz iddialı ve güzel bir renk.

Ya da spor parçalardan oluşan ve hafta sonu için tercih ettiğiniz bir kıyafet ile cıvıl cıvıl renkli bir saat kullanıp içinizi açabilirsiniz :) Siyah, lacivert ve metal saatler ise şüphesiz iş hayatınızın vazgeçilmezleri olacaktır.

İşte sizin için seçtiklerimiz











Ayrıca, yeni keşfettiğim bir siteden de bahsetmek istiyorum yeri gelmişken. Bu sitede, siz de kendi saat tasarımlarınızı yaratabilir, sevdiklerinize tamamen onlara özel, güzel bir hediye verebilirsiniz.

Blog takipçilerimiz için oluşturduğumuz ve instagram sayfamızı takip eden 1000.nci takipçimize hediye edeceğimiz saat de burada bakalım beğenecek misiniz, buyurun :)

G.

1 yorum:

  1. İkinci sıradaki Dizel ve son sıradaki Lakostun çakmalarını gerçeğinden ayırmak zor, bence bunu da bir düşünün...

    YanıtlaSil