3 Mart 2015 Salı

KOYU RENK RUJ İLE SON DOKUNUŞ

Bu sonbahar-kış aylarında çok modaydı koyu renk rujlar ve bence yazın da kullanılmaya devam edecek. Cesaret ve özel sürüş teknikleri gerektiren bordo, kırmızı ve kahverengi tonlarındaki rujların püf noktası bence ruj kalemi.

Gündüz işe giderken doğal görünümlü makyajla, gece ise koyu renk dumanlı göz makyajı ile kullanabileceğiniz koyu tonlarda rujlar için öncelikle dudağınıza peeling yapmanızı tavsiye ederim. Peeling dediysem evde de uygulayabileceğiniz basit bir işlemden bahsediyorum. Örneğin toz şekere biraz su ekleyip dudağınıza sürüp ovmak yoluyla bunu yapabilirsiniz. Sonrasında ise kalıcılığı artırmak adına ben genelde pudram ile dudaklarımın üzerinden geçiyorum. Ardından rujunuza uyumlu ruj kaleminizle çerçevenizi belirlemelisiniz zira açık tonlu rujları uygulamaktan çok daha zordur koyu tonlu rujlar.. Son olarak rujunuzu kalemle çizdiğiniz alanın içine sürebilirsiniz. Gece dışarı çıkıyorsanız üzerine parlatıcı sürerek daha farklı bir görüntü elde edebilirsiniz.

Dişlerin olduğundan beyaz gözükmesini sağlayan ve dikkati dudaklara çeken koyu renkli rujları doğru kullanmayı bildiğiniz sürece bence vazgeçemeyeceksiniz J Ayrıca tırnağınıza da benzer tonlarda bir oje sürerek kombinasyon yapabilirsiniz. Mac, Wet n Wild, Rimmel, Golden Rose ve daha da uygun bir fiyata isterseniz Flormar markasının koyu renk ruj seçenekleri oldukça canlı ve kullanışlı..

A.












0 yorum:

Yorum Gönder