3 Mart 2015 Salı

KABUL EDİN BAZI ERKEK KIYAFETLERİ KADINLARDA DAHA ŞIK DURUYOR :)

Üzgünüz erkekler, siz de çok iyi biliyorsunuz ki zamanında sizin için tasarlanmış olan bazı kıyafetler biz kadınların üstünde çok daha trend duruyor. Tamam şunu kabul ediyoruz Desert Boots'lar erkeklere kadınlardan hala daha çok yakışıyor.

Ama aynı şeyi maalesef boyfriend pantolonlar, t-shirtler ve ceketler için söyleyemeyeceğiz.

Eğer eşinize/sevgilinize hediye arayışı içindeyseniz, kadınların bu son dönem maskülen trendden çok hoşlandığını söyleyerek büyük bir ipucu vermiş olalım.. Hem eğer sevgiliniz hediyenizi beğenmezse çeker elinden alır giyinirsiniz :)

Gelin o parçalara göz atalım.

1. Brogue Ayakkabılar

Biliyoruz siz de brogueları çok beğeniyorsunuz; ama üzgünüz kız arkadaşınızın ayakkabısı size olmayacak :) Siz en iyisi hem kendinize hem de sevgilinize birer tane alın...
Fotoğraf: The Sartorialist
2. Oxford Gömlekler

Ne demiştik erkek dolabının vazgeçilmez parçalarını kadınlar giyince daha trend duruyor. Alın size bir örnek daha :) Oxford gömlekleri isterseniz örgü bir kazağın içine giyin, isterseniz deri çizmeleriniz ve tozluklarınıza kombinleyin ya da dar bir kotun üstüne giyip çıkın. Bu parça hem kadınların hem de erkeklerin dolabında mutlaka bulunması gerekenler arasında!
Fotoğraf: Memorandum 
3. Geniş Üstler
 
Evet bunu kendi bedeninize göre alabilirsiniz :) Geniş t-shirtler boyfriend pantolonların üzerinde çok şık durduğu gibi, çok daha feminen bir parçayla da birleştirilebilir.  Bu t-shirtleri seçerken özellikle dana naturel renkler, örneğin grinin tonlar, toprak rengi veya siyah tercih edilmeli.
Fotoğraf: Atlantic Pacific
4. Şapka        
 
Herhangi bir şapka olabilir, yeter ki maskülen tarzı tamamlasın. Siz aynanın karşısında günlerinizi 'bana acaba yakışıyor mu' diye geçirirken, sevgiliniz çoktan şapkasını kıyafet tercihleriyle tamamlamıştır bile! Ee size de kalan onu izleyip, kendine aslında sizin takabileceğiniz bir şapkayı nasıl yakıştırdığını görerek ders çıkartmak :)

5. Size ait herhangi bir beyaz t-shirt
 
İtiraf ediyoruz. Birçok kadın sevgilisinin t-shirtlerini giymeyi çok seviyor. O zaman neden benim kıyafetlerimi giyiyorsun diye sızlanmayı bırakıp, onu yüceltin ve ona bu t-shirtlerden hediye edin :)
                                      
Fotoğraf: Blog.fevrie
 
6. Camel (Deve tüyü) rengi bol kesimli paltolar
 
Camel paltolar bu sezonun vazgeçilmezleri arasındaydı. Hem camel rengi bütün kıyafetlerle de kullanılabilir, açıkçası ona ayak uyduramayacak renk yok. Eee o zaman camel bol bir paltodan daha trend bir hediye de yok :)
 
Fotoğraf: Atlantic Pacific
 
B.Ö.

0 yorum:

Yorum Gönder