12 Mart 2015 Perşembe

BALIK MI YEMEK İSTİYORSUNUZ? İŞTE DOĞRU ADRES :)


Akçakoca Hamsi 2001 yılında 4 adet masa ve 1 personel ile hizmete açılmış. Şimdi ise Ankara'daki şubesinde açık ve kapalı alan olmak üzere toplamda 185 kişilik kapasite ile konuklarını ağırlıyor. Bu artış, şüphesiz, her gün taze olarak sunulan balıklarına, mevsim yeşillikleri ile hazırlanan leziz salatalarına ve hizmet kalitesine bağlı.

Balıklar fındık yağı ile pişiriliyor ve bu hakiki yağ her tavada yalnızca bir kez kullanılıyor. Sızma zeytinyağı ile hazırlanan salataları ise yemeye doyulmaz cinsten. Mevsimine göre seçtiğiniz hamsi, tekir, mezgit, istavrit, çinekop, lüfer ve tekiri afiyetle yiyebilirsiniz. Ayrıca, bu leziz tatlardan sonra ikram olarak sunulan Akçakoca’nın enfes fındıklı tahin helvasının tadını da çıkarabilirsiniz.


Mekan ile ilgili tek sıkıntı, çok kalabalık olması ve rezervasyonsuz gittiyseniz, kapıda bir süre beklemek zorunda kalmanız. Ama bu tat için beklenir doğrusu J

Siz de evde balık pişirmeyi sevmeyenlerdenseniz, Hamsi Akçakoca makul fiyatları ve hizmet kalitesi ile kesinlikle doğru adres.

Pişman olmayacaksınız J

G.

0 yorum:

Yorum Gönder