Akçakoca Hamsi 2001 yılında 4
adet masa ve 1 personel ile hizmete açılmış. Şimdi ise Ankara'daki şubesinde açık ve kapalı alan olmak
üzere toplamda 185 kişilik kapasite ile konuklarını ağırlıyor. Bu artış, şüphesiz, her
gün taze olarak sunulan balıklarına, mevsim yeşillikleri ile hazırlanan leziz
salatalarına ve hizmet kalitesine bağlı.
Balıklar fındık yağı ile
pişiriliyor ve bu hakiki yağ her tavada yalnızca bir kez kullanılıyor. Sızma
zeytinyağı ile hazırlanan salataları ise yemeye doyulmaz cinsten. Mevsimine
göre seçtiğiniz hamsi, tekir, mezgit, istavrit, çinekop, lüfer ve tekiri afiyetle
yiyebilirsiniz. Ayrıca, bu leziz tatlardan sonra ikram olarak sunulan Akçakoca’nın
enfes fındıklı tahin helvasının tadını da çıkarabilirsiniz.
Mekan ile ilgili tek sıkıntı, çok
kalabalık olması ve rezervasyonsuz gittiyseniz, kapıda bir süre beklemek
zorunda kalmanız. Ama bu tat için beklenir doğrusu J
Siz de evde balık pişirmeyi sevmeyenlerdenseniz, Hamsi
Akçakoca makul fiyatları ve hizmet kalitesi ile kesinlikle doğru adres.
Pişman olmayacaksınız J
G.
0 yorum:
Yorum Gönder