4 Mart 2015 Çarşamba

ODTÜ SANAT'16


ODTÜ tarafından on yılı aşkın bir süredir her sene düzenlenmeye devam eden sanat etkinliği ODTÜSanat'16 13 Mart - 12 Nisan 2015 tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Sanatçılardan oluşan Danışma Kurulu'nun kararlarıyla belirlenen programda daha önce Ankara'da sergilenmemiş oyunları izleme, sahne almamış sanatçıları dinleme fırsatı bulabilirsiniz. ODTÜSanat’16 Sergisi kapsamında bu sene 75 sanatçının yüzden fazla yapıtı bir ay süre ile kampüste sergilenecek. Bunun yanı sıra İdil Biret, Karsu, Fanfaria, Hava Kuvvetleri Bandosu ve Cazın Kartalları Orkestrası, Emrehan Halıcı ve Ankara Müzisyenleri konserleri; Çalıkuşu, Baş Belası (Ücretsiz), Nereye tiyatroları; Sivas film gösterimi ve yönetmeni Kaan Müjdeci ile söyleşi, Hair filmi (Ücretsiz) açık hava gösterimi; “İkinci Doğa” (Ücretsiz) konulu söyleşi; Hasan Pekmezci (Ücretsiz), Yalçın Gökçebağ (Ücretsiz) ve Enver Özüstün (Ücretsiz) atölye çalışmaları olacak.

Biz Ankaralıların çoğu zaman sanat etkinliklerinden mahrum bırakıldığı düşünülürse, ODTÜSanat etkinliğinin ne kadar önemli olduğu anlaşılacak ve bu etkinliği sahiplenmemiz gerektiği ortaya çıkacaktır.

İşte sizin için seçtiğimiz bazı etkinlikler şöyle:

- Fanfaria - 20 Mart 2015 20:00 ODTÜ KKM*

- Hava Kuvvetleri Bandosu ve Cazın Kartalları Orkestrası - 22 Mart 2015 20:00 ODTÜ KKM*

- İdil Biret Piyano Resitali - 30 Mart 2015 20:00 ODTÜ KKM*

- Alkistis Protopsalti -  09 Nisan 2015 20:00 ODTÜ KKM*

*biletler biletix internet sitesinde satılmaktadır.

Sanatla kalın.

B.Ö.

0 yorum:

Yorum Gönder