28 Şubat 2015 Cumartesi

ÜNLÜ MARKALARIN TASARIMLARIYLA 2015 GELİNLİK MODASI


Eğer bu yaz evlenmeyi planlıyorsanız ve henüz gelinliğinizi seçmediyseniz bu yazımıza mutlaka göz atın! Bu yazın gelinlik trendlerini belirleyen ünlü tasarımcıların sizler için seçtiğim gelinlik tasarımlarına bakmadan gelinliklerinizi asla seçmeyin :)

Yaz ayları yaklaşıyor. E biz kadınlar da en çok yaz düğünlerini severiz. Düğün yaz aylarında planlanırsa hem mekan seçimi konusunda çeşit artıyor, hem de yaz gelinlikleri çok daha farklı konseptlerde bulunabiliyor. Sizler için seçtiğimiz bazı ünlü tasarımcıların 2015 yaz koleksiyonu ise şöyle;


1. Ellie Saab

 Ellie Saab'ın tasarımlarında hiçbir zaman yersiz detaylara rastlayamazsınız. Fakat bana göre başka hiçbir tasarımcının koleksiyonu bir Ellie Saab gelinliğinin estetiğine ulaşamaz. Ellie Saab'ın iddiası tasarımın ince ayrıntılarındadır ve bu tasarımcının gelinliklerini giyecek her kadın bu detayları taşımayı bilmelidir. :)


2. Zuhair Murad

Doğunun otantik tarzını tüm ayrıntılarıyla bu gelinliklerinde bulabilirsiniz. Şüphesiz ki danteli Zuhair Murad kadar zarif kullanan başka bir tasarımcı yoktur. Bu yüzden dantel gelinlikler sizin vazgeçilmezinse Zuhair Murad 2015 yaz koleksiyonuna bakmadan gelinlik defterinizi kapamayın :)

3. Vera Wang

Kim Kardashian'dan Victoria Beckham'a kadar birçok ünlünün vazgeçilmez gelinlik tasarımcısı Vera Wang'in gelinliklerini tek bir kelimeyle anlatmak oldukça güç! Vera Wang bana göre diğer tasarımcılara oranla daha radikal tasarımları tercih ediyor. Birçok renkli kumaşı veya farklı renkte bir kemer detayı ekleyerek oldukça yaratıcı gelinlikler tasarlayan Vera Wang, eğer biraz daha çılgın bir gelin olmak istiyorsanız mutlaka bakmanız gereken tasarımlar sunuyor. :)

4. Pronovias

Pronovias'ın kaliteli mazleme ve zarif tasarımlarının ihtişamını duymayan yoktur herhalde! Ülkemizde de çok meşhur olan bu markanın gelinliklerinin yanı sıra duvakları da her sene gelinlik trendlerini belirlemeye devam ediyor.

5. Monique Lhuilier

Tüller, fiyonklar, çiçekler sizin için bir gelinliğin vazgeçimeziyse bu Fransız tasarımcının gelinliklerine mutlaka bakmalısınız. Ayrıca Neslişah Alkoçlar'ın çok beğenilen gelenliğinin de bu tasarımcının olduğunu belirtmeden geçmeyelim :)

6. Rosa Clara

Biri gelinliğim sade olsun, bana bakan saflığı ve sade güzelliği görsün mü dedi? O zaman Rosa Clara tasarımlarındaki minimal süslemeler tam size göre!

1 yorum:

  1. gelinliklere ba-yıl-dım! Hele o Monique Lhuilierler yok mu!!! Resmen hemen bi koca bulup evlenesim geldi:)

    YanıtlaSil